Onsdag

6 maj, 2009

Förunderligt är det, hur en så liten flicka kan påverka så många. Lyra har inte bara gjort avtryck i vår familj på ett alldeles uppenbart sätt, hon har också en stark påverkan på oss som individer. Jag ser det tydligt på Storasyster, hör det av Lillebror och känner det hos Älskade P. Och jag upplever det förstås starkt i mig själv.

Det stannar inte heller i den närmaste familjen. Vänner berättar för mig hur Lyra har påverkat dem och fått dem att se annorlunda på somligt och att tänka nytt om annat.

Det är stort för en så liten person, som inte ens finns här hos oss.

Annonser

Ett svar to “Onsdag”

  1. Linn (jannice) said

    Hej Vännen!
    Ingenting jag skriver känns rätt. Skriver lite men raderar.. Har läst din blogg, gråter bara, ser suddigt nu.. Jag vill säga att jag tänker på er o du är ju helt otrolig som födde vaginalt efter två snitt! Får man säga så? Lilla älskade Lyra, varför är livet så orättvist?? Nä, nu gråter ja ännu mer o snart vaknar säkert barnen av mina snyftningar. HUR kunde det hända, hur kan det få ske? HUR backar man tiden? Barn är underbara o jag läser o vet att ni har 3 helt underbara barn. Vännen, många kramar till hela er familj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: