Fredag

5 juni, 2009

Storasyster och Lillebror är väldigt lika varandra. Till sättet, ja, det också, men framför allt utseendemässigt. När vi ser på bilder från deras bebistid måste vi ibland titta extra för att kunna se om det är Storasyster eller Lillebror på bilden. Och alla som ser dem förundras över hur de kan vara så lika.

Det händer till och med att helt okända tanter på stan kommenterar likheten. Storasyster och Lillebror är så vana vid att någon utbrister: ”Nämen, vad lika ni är!” att de bara ler snällt och artigt och inte kommenterar det vidare.

När jag hör någon kommentera mina vackra barn tänker jag på Lyra. Hon skulle också ha varit där, med ett runt litet ansikte och tydliga skrattgropar, och varit lik de andra. Jag hann se henne så kort stund, hålla henne så lite, men min första tanke när barnmorskan la henne på min mage var att hon såg precis ut som sina syskon.

Tänk så häpna tanterna hade blivit om de varit tre, precis likadana.

Annonser

Ett svar to “Fredag”

  1. Uwis said

    Mina tre barn är också väldigt lika varandra (jag har pojke, flicka, pojke). Alla som ser vår lilla Oscar kommenterar hur lik han är sina syskon. Ändå skall det bli spännande att se hur dem kommer att se ut som stora, om de fortfarande är lika varandra då. Önskar verkligen att ni hade fått haft er lilla Lyra kvar så att ni också hade haft den möjligheten..

    Kram till er i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: